Skip to main content

HAR DU FÅET EN HVALP? HUSK HVALPEVACCINATION

GIV DIN HVALP DEN BEDST MULIGE BESKYTTELSE MOD SYGDOMME

Har du fået et nyt lille familiemedlem? Husk vaccinationen og giv din hvalp den bedst mulig beskyttelse mod en række forskellige sygdomme, der ofte rammer hunde.

Hos Ballerup Dyreklinik tilbyder vi hvalpevaccination af alle hunderacer. Vores klinik er beliggende i Ballerup, og vi har derfor en central beliggenhed, uanset om du og din hvalp kommer fra Skovlunde, Egebjerg eller omegn.

HVILKE SYGDOMME KAN MAN VACCINERE FOR?

En hvalpevaccination kan for eksempel beskytte mod følgende sygdomme:

  • Kennelhoste
  • Rabies
  • Smitsom leverbetændelse
  • Parvovirus
  • Hundesygevirus
  • Leptospirose

Hvilke vacciner din hvalp bør have er individuelt, men alle hvalpe bør dog som udgangspunkt blive vaccineret mod de fleste af sygdommene.

HVALPEVACCINATION HVORNÅR?

Hvalpe får antistoffer mod de forskellige sygdomme igennem mælken fra deres mor, og disse antistoffer virker i op til 8-12 uger. Herefter skal hvalpen selv danne antistofferne, og til det formål er en hvalpevaccination den bedste løsning. Det er muligt at vaccinere hvalpe helt ned til 6-ugersalderen, men de fleste vælger at gøre det, når hvalpen er 8-12 uger gammel, og antistofferne fra moren ikke længere virker.

I vores klinik udfører vi typisk hvalpevaccination ved 12-ugersalderen og igen ved 16-ugers alderen. Du kan finde mere information om vores priser ved at klikke her.

BOOK EN TID HOS OS TIL VACCINATION AF DIN HVALP

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at booke en tid til hvalpevaccination. Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvornår din hvalp bør vaccineres, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os.

Vi er en moderne dyreklinik, der lægger vægt på den tætte relation til både kæledyr og ejer, og vi stræber hele tiden efter at sikre, at ethvert besøg hos os bliver en god oplevelse.