Om klinikken

Vi er et professionelt team, der består af to dyrlæger, to sygeplejersker og to sygeplejerskeelever. Vi har åbent året rundt undtagen weekender og helligdage samt uge 29 (ferielukket).

På klinikken har vi de seneste år investeret i både digital røntgen, digitalt tandrøntgen, de nyeste blodprøveapparater, laser og ultralyd. Det betyder, at vi selv kan udføre langt de fleste undersøgelser og operationer hos os. Derudover har vi et tæt samarbejde med bl.a. Københavns Universitetshospital for Familiedyr og andre specialister.

Hvad kan vi gøre for dit kæledyr?

Vi udfører alt fra vaccinationer til større operationer. Vi tilbyder blandt andet:

  • Sundhedsundersøgelse
  • Vaccination
  • Sterilisation og kastration
  • Sygdomsudredning
  • Tandrens, tandrøntgen og tandbehandling
  • Laserbehandling
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Operationer

For at kunne tilbyde dit kæledyr den optimale behandling har vi alt, hvad der hører til i en moderne kæledyrspraksis: Laboratorium, røntgen, ultralydsscanner og endoskop til undersøgelser af mave-tarmkanalen.

Der er enkelte specialoperationer, hvor vi henviser til større og mere specialiserede klinikker.

Derudover har vi samarbejde med enkelte specialister, som vi henvender os til, hvis vi finder det nødvendigt.

Vi er altid klar til at rådgive dig om pasning, plejemidler, legetøj og foder til dit kæledyr. Vi har et stort udvalg af kvalitetsfoder til raske dyr og mange specialdiæter målrettet forskellige sygdomme.

Desuden har vi et mindre udvalg af halsbånd, liner og legetøj.

Klinikkens historie

I dag ejes og drives Ballerup Dyreklinik af dyrlæge Lis Hartmann og dyrlæge Mads Bo Jensen. Lis blev ejer af klinikken i 1997, og Mads startede som dyrlægeassistent på klinikken  2003 og blev medejer i 2014.

Ballerup Dyreklinik blev grundlagt i 1979 af dyrlæge Klaus Olesen. Han omdannede det gamle bageri i Egebjerg til Ballerup Dyreklinik. I 1997 overtog Lis Hartmann klinikken. Hun kom fra en stilling på Dyrehospitalet i København og videreudviklede klinikken.